Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: SKÖNHET
Recension av: Elisabet Lee 22 november 2010

Wise Naturkosmetik

Adress: Gästrikegatan 5
Telefonnummer:
Öppettider:

Tis-ons 11-16

Tors 11-18

Wise Naturkosmetik är ett svenskt företag som tillverkar och säljer ekologiska hudvårdsprodukter. Miljötänket styr både tillverkning, som sker i Sverige, innehåll och förpackning. Försäljningen sker mestadels genom företagets webbshop och genom återförsäljare. I anslutning till sitt kontor på Gästrikegatan har Wise också en egen butik som man kan besöka.

Recension

Hudvårdsprodukter är ett svårt, ja nästan omöjligt kapitel för oss kräsna och medvetna konsumenter. Därför går jag alltid till min hudterapeut och köper det jag behöver. MEN jag kan inte komma ifrån att jag helst skulle vilja köpa produkter vars tillverkare inte bara tänker på huden utan också på miljön. Så när den första kylan kom och jag behövde en kräm för min vintertorra hud bestämde jag mig för att prova Wise.

 

På väg till Wise's enda egna butik har jag högt ställda förväntningar. På hemsidan berättar både kända och okända om hur fantastiska produkterna är. Dessutom skriver man från företagets sida att de ger garanterad effekt. Det är kaxigt. Väl inne i butiken får jag genast känslan av ett litet men mycket energiskt och expansivt företag. Grundaren och vd:n Gunilla Brunell sitter och arbetar intensivt vid datorn. Men kombinationen kontor och butik blir lite ambivalent för mig som kund. Har vd:n verkligen tid för mig och min hud? En butik i kombination med hudvårdssalong hade varit perfekt.

Jag köper iallafall med mig ett provset innehållande rengöringslotion, ansiktsvatten, kräm och en liten flaska aromaserum. Efter några dagars användande kan jag faktiskt ge glädjande besked. Torrheten har blivit mycket bättre och huden ser renare och mindre blemmig ut. Produkterna känns dessutom sköna mot huden och luktar behagligt gott. Den enda invändningen jag har är att krämen inte är så dryg som det utlovas i informationen. Men det förtar inte glädjen över att äntligen ha hittat produkter som är omtänksamma mot både hud och miljö och dessutom ger den effekt man vill ha!

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

Hej Fake, ja det är konstigt. Vet inte vad det beror på. Dock bör tilläggas att de INTE har skrivits av redaktionen.

Postat av Susanna/redaktör den 25 juli 2014

Hur kan man instämma med någon som skriver sitt inlägg året efter?

Postat av Fake den 19 juli 2014

Jag har provat produktena i ca 1,5vecka och är mer än nöjd min hud strålar faktiskt, känns mycket mer ren och fräsch...

Lermasken duttade jag på ngr enstaka rackare (blemmor) och de försvann snabbt!!!! Så det är fantastiskt att äntligen ha hittat rena produkter som tänker på individ och miljö.. Tack Wise fr en nöj kund

Postat av Malin den 22 december 2011

Håller absolut med! Jag är super nöjd med produkterna, efter 2 veckors användning så har min acne reducerats avsevärt, och jag har provat massa andra ekologiska alternativ tidigare. Sen att förpackningarna oxå är miljövänliga och blir nästan helt till vatten känns jätte bra.

Postat av Stina den 4 februari 2011

Jag instämmer med Malin. Jag vill också tillägga att jag är också glad över att förpackningarna är hygieniska och inte onödigt pråliga. En ren och tydlig design i harmoni med hudvårdsprodukterna.

Postat av Louise Hoffsten den 23 november 2010


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Secondhandkläder.se

Second hand, det klimatsmarta alternativet

Secondhandklader.se är butiken där du kan köpa, eller låta oss sälja dina kläder, skor och accessoarer både i vår butik, samt via vår webbutik.Du kan själv välja om du vill din andel av de kläder vi säljer åt dig, eller så kan du välja att skänka dem till valfri välgörenhet.

Välkommen att spara och tjäna pengar hos oss, en bättre miljö får du på köpet!

www.secondhandklader.se

Gröna Villan i Örby är en skattkammare för medvetna föräldrar

I Gröna Villan i Örby är det helt och rent som gäller. Reportern Hanna Modigh Glansholm har besökt Stockholms största secondhandbutik.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1