Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: RESTAURANGER
Recension av: Susanna Elfors 23 december 2009

Publik Restaurang & Bar

Adress: Hötorget
Telefonnummer:
Öppettider:

Vard 10-19

Lörd 10-18

Sönd 11-17

Publik Restaurang & Bar är ett kafe/restaurang inne i PUB-varuhuset (med ingång från korsningen Drottninggatan/Kungsgatan). Här serveras, varm mat, men främst smörgåsar, bakverk och kaffe. Sortimentet är delvis ekologiskt.

Recension

Detta är en riktigt glad liten överraskning mitt i city där det är tunnsått med ekokaféer. Publik är dessutom mycket mysigt och har bra service. Här kan man ordna mindre möten, sitta och skriva eller bara dricka lite kaffe. Surdegsmackorna är ekologiska och goda. Sortimentet är dock långt ifrån helekologiskt.

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

Har faktiskt frågat om det där med att salladen ligger i take-away boxar. Det är tydligen för att deras kök inte ligger i anslutning till själva baren. Jag har bett om tallrik och det har gått bra.

Testa baguetten med kyckling, eller den med hummus. Långt ifrån det traditionella på caféerna runt om.....typ parma/moz. Har inte folk tröttnat på dåligt kopierade italienska mackor?

Postat av Ella den 30 juni 2010

Blev glad när jag läste här om detta, det är ju i närheten av mitt jobb. Så jag gick dit nu idag. Men...

Jag beställde en sallad, betalade och blev hänvisad till ett kylskåp med engångsförpackningar i plast. Fastän jag skulle äta där. Engångsförpackningar!

Och salladen bestod till 50 procent av vattning isbergssallad, vår kanske mest meningslösa grönsak.

Borde väl tagit en surdegsbaguette, men de var inte riktig lunch-storlek på dem.

Njä...

Postat av Karin den 15 juni 2010

Kul att fler hittat till detta café, själv jobbar jag i närheten, tar ofta min take-away kaffe på morgonen och fikar relativt ofta!

Postat av den 29 december 2009

Mitt favoritställe på annars trista Drottninggatan! Surdegsbaguetterna är definitivt att rekommendera, likaså räksmörgåsarna som är värda varenda riksdal.

Postat av Heléna den 29 december 2009


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Konditori Genuin AB

Ekologiskt konditori

Konditori Genuin är ett helekologiskt konditori som funnits sedan 2009. Från början låg företaget i Järna där vi drev Saltå kafé men har sedan 2015 funnit nya lokaler på Pipersgatan 20, Stockholm. Vi tillverkar konditorivaror enligt gamla metoder med enbart ekologiska råvaror. Självklart är vi kravcertifierade och ett starkt miljöengagemang genomsyrar hela företaget. Vi bakar som på mormors tid! Bakverk fria från tillsatser som färg, arom och konserveringsmedel.

konditorigenuin.se

Modevisning med lånekläder

Fredagen den 20 februari hade Lånegarderoben premiär. Under en spektakulär modevisning i Kulturhusets rulltrappa visades kläderna.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1