Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

Josefine Raneke

Kommunikationsansvarig Sustainergies Cup 2011

Sustainergies Cup är en hållbarhetstävling öppen för alla högskolestudenter oavsett studieinriktning eller ort. Syftet med tävlingen är att inspirera studenter till praktiskt arbete med hållbarhet och företagsansvar och samtidigt låta företag bli ännu bättre utifrån studenternas förslag.

Bakom tävlingen ligger Sustainergies, en ideell organisation som sammanför studenter med företag/organisationer för att tillsammans arbeta med hållbarhetsfrågor och CSR. Vår målsättning är att  skapa framtidens hållbarhetsproffs genom att inspirera, engagera och förena studenter och företag.

Vi gör det mesta för att få in studenter i praktiskt arbete med hållbarhet som komplement till studierna. Här kan du hitta unika praktikplatser och ex-jobb, få in en fot på exklusiva konferenser och events, få direkt coachning från våra erfarna medarbetare, delta i mentorskapsprogram, utöka ditt kontaktnätverk, få erbjudanden från våra samarbetspartners eller tävla i vår stora årliga Sustainergies Cup där dina hållbarhetslösningar kan ge femsiffrig utdelning!

Läs gärna mer om oss på www.sustainergies.se

Skriv kommentar ...

Till medlemsportalen


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1