Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: LIVSMEDEL
Recension av: Elisabet Lee 1 februari 2011

Linn & Viktors

Adress: Norrtullsgatan 26
Telefonnummer:
Öppettider:

Mån-fre: 07-18.

Lör: 07.30-16.

Brödbutik som säljer ekologiskt surdegsbröd samt bullar och andra bakverk.

Recension

Utbudet av små nischade butiker för oss medvetna konsumenter har berikats med ytterligare ett tillskott i form av Linn & Viktors. Detta är en liten, liten butik som helt och hållet är inriktad på ekologiskt surdegsbröd. När jag kommer på besök en tidig eftermiddag gapar hyllorna tomma vilket vittnar om att det tydligen är rykande åtgång på bröden. Det glädjer mig mycket. I Sverige har jag alltid saknat de där små kvartersbagerierna som finns t ex i Tyskland. Trots att Linn & Viktors inte har något eget bageri får de sitt bröd bakat av en så gott som egen bagare. Det krävs mycket mod och drivkraft att satsa på en sådan här nischad verksamhet. Jag önskar Linn & Viktors all lycka och hoppas att deras bröd ska mätta och glädja ännu fler stockholmare. Själv har jag verkligen njutit av det danska rågbröd som jag köpte med mig hem.

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

Gulligaste butiken med trevligaste personalen och bästa brödet. Älskar att de jobbar ekologiskt och med surdeg.

Postat av Alva den 21 april 2011

Jag älskar Linn & Viktors. Det är en liten mysig brödbutik i vasastan med supergott surdegsbröd! Personalen är jätte trevlig och gullig, man kommer alltid ut med ett leende på läpparna. Rekomenderar starkt!

Postat av Carro den 12 april 2011

Jag har haft en sten i brödet som jag köpt där!!! Och de vägrade betala tandläkarkontrollen och antydde i stället att jag ljuger och förolämpade mig. Har sällan blivit bemött så kränkande. Så behandlar man inte kunder! Och gör man det ska man inte ha någon kundorienterad verksamhet, anser jag..!

Gott surdegsbröd och goda bullar finns ju idag i Sthlm på en hel del andra ställen, tack och lov, t.ex. så nära som på Fabrique på Odengatan.

Jag kommer definitivt aldrig handla på L&V något mer!

Postat av Eva - en besviken konsument den 28 mars 2011


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Tova Li

Ekobutik

Tova Li är en liten ekobutik stationerad i Västerbotten. Vi säljer allt från ekologiskt livsmedel till ekologisk kosmetika och hygienartiklar. Vi vill få Sverige att bli mer ekologiskt men även bidra till svenska bönder och svensk livsmedelsproduktion. Vi kommer välja svenska produkter över utländska i den mån som går.

Välkommen in till din ekobutik på nätet.

www.tovali.se

Att växa med naturen

Hur är det att vara volontär på en ekologisk gård? Asfaltblommans medarbetare Jessica Lestander har provat på att wwoof:a. Det innebär att hon tillsammans med andra volontärer har hjälpt till vid ett ekologiskt jordbruk.

Läs mer om hur man blir volontär på: www.wwoof.se.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1