Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: LIVSMEDEL
Recension av: Jennie Johansson

Eat! Ekoaffären

Adress: Tegnérgatan 3
Telefonnummer:
Öppettider:

Månd- fred kl 7.45- 20.00

Lörd kl 10-19

Sönd kl 11-18

Eat! Ekobutik är en livsmedelsbutik med produkter utvalda med hänsyn till miljön. Allt från färska grönsaker, bröd och frysvaror till schampo och blöjor. Även smoothies, färdig rawfood-lunch och annan snabbmat.

Recension

Eat! Ekoaffären är en fräsch och trevlig matbutik med ett välsorterat utbud av ekologiska produkter. Eat! Ekoaffären vill fungera som ett miljövänligt alternativ till vanliga livsmedelsbutiker och här kan en verkligen både vardags- och veckohandla. Det känns skönt att veta att allt på hyllorna är ekologisk, rättvist och i så stor utsträckning som möjligt tillsatsfritt. Till skillnad från i min vanliga livsmedelsbutik så kan jag som kund känna mig trygg i att allt jag köper är utvalt för att vara de bästa varorna tillgängliga med avseende på miljön. Här finns till och med kravmärkt sushiris för den som önskar och en hittar också det lilla extra i form av till exempel hudvård, lyxiga kex och träleksaker till barnen. Hemsidan är informativ med förklaring på flera märkningar samt en receptsamling. Men jag hade gärna läst mer om sortimentet och helst hade jag shoppat direkt på nätet. Nu får jag istället titt som tätt göra mig ärenden till city och fortsätta vara avis på de som bor i kvarteret!

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

hemsidan finns här:

www.ekoaffaren.se/

de har också en liten cafédel

Postat av Helen Pihl den 28 november 2010

Var finns hemsidan??

Postat av Anna den 4 januari 2010


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Hildurs Handel

Hildur.se är en webbshop som erbjuder kläder, hemtextil och hudvård i ekologiska material.

Allt i butiken har en tydlig profil avseende på design, kvalitet och hållbar produktion. Hildur drivs av övertygelsen att alla ska kunna handla med gott samvete.

www.hildur.se/

En dröm i hållbarhetens tecken

I helgen öppnade ett intressant tillskott i hållbarhetens tecken. Lisa Axelsson har med sitt klädesmärke Revery skapat ett koncept med hållbarhet som genomgående trend.

Den senaste kollektionen heter Future Fantasmics och dessa dam- och herrplagg är gjorda i ekologisk bomull och jeansen av hampa. Jag får lära mig att hampa är mycket resursvänligt eftersom det behöver lite vatten för att växa. Denna hampa odlas i Pakistan. Andra material är vildsiden, och återanvända lakansbitar.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1