Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: LIVSMEDEL

Coop Konsum Hammarbyhöjden

Adress: Finn Malmgrensvägen 11
Telefonnummer:
Öppettider saknas - hjälp oss förbättra guiden!

Recension saknas

Vi arbetar ständigt vidare för att komplettera vår guide. Du kan hjälpa oss! Kontakta oss om du vill bidra med recensioner, eller annat material.


Skriv kommentar ...

Stockholm absolut dyraste affär!! Dåligt utbud har de ochså samt en personal som faktiskt verkar klart efterbliven då han tror att han kan va otrevligt mot kunderna bara för att han är på dåligt humör eller som han själv uttryckte det han har ju inte haft någon semester så då är man ju sur... kommer inte handla där igen.

Postat av Annabella den 23 augusti 2018

De flesta kommentarerna nedan tycks vara rätt gamla men förvånar mig. Har handlat i denna butik i åratal och alltid mötts av bara glada miner och hälsningar, hjälp går att få också ifall det skulle behövas någon gång.

Postat av Kirsti Winsner Jeng den 25 januari 2018

Dyrt. En del grönsakerna och frukterna över mogna inkompetent och smutsig. Personal Hanlad eller tvungen handla när man kommer in man hör personalen skriker eller garvar varandra ryska tanten kommer alltid ut kassorna mat i munnen hostar på mat varornajag hoppas småningom öppnas nya mat affärer snart tack S Baytaz

Postat av S Baytaz den 9 mars 2017

Jättebra för att vara en närlivs. Färs fisk disk och nybakat bröd varje morgon är toppen och något som de flesta småbutiker saknar helt. Priserna är helt ok för att vara ett närlivs och vissa produkter har samma pris som Ica Maxi. Personalen är trevlig överlag. Fortsätter att gå dit varje dag och behöver inte ta bilen till stormarknad lika ofta. Några förslag på förbättringar: 1) Sätt ut en liten vimpel som markerar ekologiska varor på samma sätt som Ica Maxi i Sickla, 2) Inför en sektion med nya varor som ni testar. Exempelvis hyllan längst in från ingången med olika exotiska tesorter m.m. skulle kunna vara en sådan testhyllesektion.

Postat av Mr.P den 23 december 2013

Väldigt söt och trevlig personal. Finns alltid färska grönsaker och frukter, och bra utbud med choklad!

Postat av Birk den 20 juni 2013

Stans dyraste affär som nu också i rask takt monterar ner allt vad ekologiskt heter, men låter skyltarna om miljöengagemang och eko hänger kvar. Så praktiskt...

Var är konkurrenterna när man behöver dem??

Kom igen! Vilken butik som helst kan konkurrera ut den här på nolltid. Den lever bara för att det är den enda som finns i närheten.

En butik för pensionärer som inte vill ha förändring eller svennebananer som inte bryr sig eller fattar.

Postat av ICA eller nån, kom igen! den 11 november 2012

Tycker Coop i Hammarbyhöjden är jättebra! Bra grönsaker, fylls på och rensas ut, bra personal (lite tunt på golvet ibland) och fräscht! Toppen öppettider. Blir så trött på folk som bara ska klaga och inte har något positivt att säga, undrar hur förbaskat duktiga ni är på era jobb?? Kan man inte bara hålla tyst om man inte har något konstruktivt att komma med? Vad förväntar ni av en liten butik?

Postat av Suzanne den 9 november 2012

Antagligen koncernens mest oseriösa Coop-affär. Man flaggar gärna med sina extrapriser, men för sällan in dem i streckkoderna. Det resulterar i att kunden ändå betalar fullpris. Att gå genom kvittot efter köpet är ett måste om du inte vill bli blåst. Skulle det öppna en till mataffär i Hammarbyhöjden skulle den här få lägga ned på en gång.

Postat av Anna den 29 maj 2012

Dyrt,inkompetent personal en är direkt otrevlig verkar efterblivenMan handlar bara i nödfall.Barnvagnar som kör en på fötterna.Koncentrat av barnfamiljer som ska vara hippa.Skitigt.

Postat av 666 den 31 december 2011

Dyr butik med dålig service, personalen oengagerade och inkompetenta, nu som postombud = total katastrof.

Postat av Thompa den 14 augusti 2011

En av Stockholms och förmodligen Sveriges dyraste mataffärer. Dåliga grönsaker och extremt långsamma kassor. Det är allmänt känt att de flesta som bor i området enbart handlar i denna butik bara för att den ligger nära. "Ryska tanten" är rolig.

Postat av Jodde den 1 juli 2010


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

EkologiskaT-shirts.se

Här hittar du massor av schyssta t-shirts i ekologisk bomull, hampa och bambu.

Kolla in det stora utbudet av eko t-shirts med eller utan tryck från klädmärken som värnar om miljön.

I sortimentet finns förutom t-shirts även miljövänliga iPhone-skal, snygga strumpor, tygkassar och annat kul.

Vi trycker också upp ekologiska t-shirts till företag och föreningar som vill marknadsföra sig med gott samvete.

Alltid eko och fri frakt!

www.ekologiskatshirts.se

Att växa med naturen

Hur är det att vara volontär på en ekologisk gård? Asfaltblommans medarbetare Jessica Lestander har provat på att wwoof:a. Det innebär att hon tillsammans med andra volontärer har hjälpt till vid ett ekologiskt jordbruk.

Läs mer om hur man blir volontär på: www.wwoof.se.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1