Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: LIVSMEDEL

Coop Konsum Gubbängen

Adress: Lingvägen 104
Telefonnummer:
Öppettider:

Alla dagar 9-21

Recension saknas

Vi arbetar ständigt vidare för att komplettera vår guide. Du kan hjälpa oss! Kontakta oss om du vill bidra med recensioner, eller annat material.


Skriv kommentar ...

Blev just oerhört irriterad på denna "asfaltsblomma" Konsum i Gubbängen. Det är inga problem att köpa ingredienser till en hemgjord tårta, men att få köpa en tom kartong till densamma det går inte. Varför? Fick som svar av expediten i brödbutiken att det står coop på kartongerna och då gör jag ju reklam. Skulle det göra något undrar jag. Konsum kanske behöver all reklam dom kan få, jag kommer inte handla där mer, har bott i området 40 år och är förvånad över att butiken finns kvar, nyrenoverad eller inte, vad hjälper det när kunder blir dåligt bemötta.

Postat av A-M den 17 oktober 2014

Kan bara hålla med nedanstående, dyrt och dåligt, gapar ofta tomt på hyllorna, även bland det som borde vara standardsortiment. Ofta står jättestora packvagnar i gångarna som gör att man får ta omvägar. Fantasilös frukt- och grönsaksdisk med halvgamla grejer. Färdigförpackat bröd är ofta nära utgångsdatum, så när sjutton har de färskt bröd? Med färre kassor än förut är det dessutom ofta kö nuförtiden. Försöker undvika att handla där, men tyvärr enda livsmedelsaffären i krokarna.

Postat av A O den 22 september 2013

Köpte en avokado på Konsum i lördags - den var ruten.

Var och köpte isbergssallad i söndags och fick slänga halva

som också den var ruten. Nu slutar jag att handla där.

Postat av Eva den 1 juli 2013

Butiken har byggt om sedan de senaste inläggen kom gärna in och bilda en ny uppfattning

Postat av jana73 den 6 juni 2013

Sämst.

Konsum generellt är ju dyrt, här i Gubbängen är det dessutom kasst utbud. Vidare tveksam glass- och grönsaksfrys, ofta blött på golven i kyl- och frysavdelningen, illa programmerade kassor ? det är snarare regel än undantag att erbjudanden inte ligger i kassorna ? isht i början av veckorna, häpnadsväckande förmåga till dubbelinslag. Hela våren - sommaren - sensommaren 2009 var en upprättstående kyldisk av oklar anledning proppad med kopiösa mängder av de sensationella kylvarorna senap, ketchup och läskedrycken Mer ? jättekonstigt. Det är butikskutym att börja fälla jalusierna sisådär trettio till fyrtio minuter före stängning. Personalen är med ngt enda tillfälligt undantag trevlig, de som svarar på mejl skriver dock påfallande illa. Det butiksbakade rågbrödet "av finsk typ" är emellertid utmärkt (huruvida det är särskilt finskt undandrager sig mitt bedömande). Under mina år här har det f.ö. stadigt blivit allt sämre.

Postat av T S den 9 november 2009

Fruktansvärt dyra priser på allt. Extremt dåligt utbud vad gäller det mesta. En riktigt dålig affär, som jag hoppas kommer försvinna.

Postat av J.W den 30 september 2009


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Jordnära

Jordnära är en klädesbutik med svenskproducerade dam och herr kläder, i ekologisk bomull och i naturmaterial.

Favoritmaterialet är bomullstrikå, som stickas i ränder eller trycks med eget mönster. I kollektionen finns också linnekläder och stickat.

All sömnad sker på Gotland av kunniga sömmerskor.

Kläder som är vackra att bära, i kvalitéer som håller i många år!

Våra butiker ligger i Gamla Stan i Stockholm och i Visby på Gotland, välkomna in! Det går även bra att beställa via vår hemsida.

www.jordnara.com

Ekoguide i smartphonen

Vill du kunna läsa asfaltblommans ekoguide i din smartphone? Det går alldeles utmärkt. Det är bara att ladda ned som applikation så har du över 200 recensioner i din smartphone.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1