Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: SECOND HAND
Recension av: Ida Svensson 11 december 2008

Cattis Begagnade Kläder

Adress: Linnégatan 33
Telefonnummer:
Öppettider:

Vard 11-18

Lörd 11-15

En ganska stor butik på Östermalm för både dam och herr.

Recension

Vad jag framförallt blir imponerad av i den här butiken är utbudet för herrar på bottenplanet. Här finns riktigt fina jackor och kavajer och inte minst läckra skor. För dam är utbudet ganska ordinärt i jämförelse med de andra second hand affärerna på Östermalm, det finns en hel del päls, vilket jag inte tycker om, men det säger ingenting om hur bra butiken är ur ett second hand syfte. Möjligen en butik som lämpar sig bäst för medelålders män och kvinnor och så förstås till oss som gillar en mer retro look.

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

En guldgruva.

Trevlig och Kunnig personal.

Postat av Bella 2 den 28 april 2016

Bemötandet är inte särskilt trevligt, snarare snorkigt och ointresserat. Jag är ofta lite bohemiskt klädd och bemöts därefter. Tyvärr. Det är synd eftersom jag har mycket gott om pengar och kan betala därefter oavsett pris, om det är något jag tycker om. Man kan inte döma hunden efter håren, är ett gammalt talesätt som de borde lära sig hos Cattis.

Postat av Bella den 5 juni 2015

"Man blir ganska nonchalant bemött. Usch" (postad av Hulda)

På vilket sätt?

Jag kom in i butiken, jag såg och provade det som jag behövde, jag gick ut. Om jah hade några frågor skulle jag ställa dem och få ett svar.

Det är kanske jag som är dum, men hur vil man var bli bemött för att det ska vara "rätt"?

Postat av Max den 9 mars 2015

Min som handlade just en riktigt fin frack där. Bra kvalitet till vettigt pris och trevligt bemötande!

Postat av MrRolf den 6 mars 2013

Jag håller med alla kommentarer om snobbig och oförskämd personal. Kommer aldrig att sätta mon fot i denna butik igen.

Postat av Icke överklass den 8 december 2012

Snobbig personal håller jag inte med om -men fruktansvärt okunniga, oförskämda och något obehagliga. Jag syftar på den blonda som ogenerat kedjeröker vid butikens öppning.

Postat av Cissi den 21 maj 2012

JAg har varit där och handlat och blev väl bemött av en kvinna, men när jag någon vecka senare ringde för att fråga angående kommission vid försäljning blev jag omyndigförklarad och förminskad via telefon. Otroligt onödigt. När jag stod på mig med min fråga angående kommission blev damen i andra luren besvärad och tipsade mig om att gå till Judits om det var "mormors kläder jag ville sälja".

Helt bisarrt samtal.

Utbudet är dock väldigt bra om man, som jag, har representationsuppdrag och inte vill lägga ner alltför mycket pengar på "jobbkläder".

Postat av Linnea den 6 oktober 2011

Var där i helgen. Och vilken super personal måste jag säga. Fattar inte alls dessa kommentarer innan. Jag fick så mycket hjälp och råd. Super service. Denna butiken kommer vara mitt eviga stopp varje gång jag åker till Stockholm :) Tack för hjälpen. Bara älskar kavajen. Bilder och sådant kommer komma upp på min blogg ;)

www.improveme.se/berkeby

Postat av Josefine den 3 oktober 2011

Tyvärr är personalen oftast snorkig och som det verkar, högfärdig. Mina pengar är väl lika mycket värda som de överklassmänniskor som frekventerar butiken, men det är kanske min lite udda stil som gör att man tror att jag inte har så goda inkomster som jag faktiskt har. Riktigt goda, till och med.

Postat av Panina den 22 augusti 2011

Kunde inte hålla med Hulda mer. Personalen i den här affären är oerhört snorkig och tråkig. Kommer du in och luktar pengar så får du service. Kommer du, som jag, in som en helt vanlig halvfattig Svensson bevärdigas du knappt en blick. Oerhört pinsamt när vi lever på 2010-talet!

Postat av Linda den 8 oktober 2010

Hellre päls och skinn, dunkläder - än, plast och syntet! Jag kan inte riktigt förstå detta snyftande över pälskläder, och att det skulle vara omoraliskt att bära päls. Detta är bara trams!

Postat av Kristofer den 20 december 2009
Redaktionens kommentar:

Päls kan vara befogat ibland, t.ex. varma pälsar för ursprungsfolk i vildmarken, men redaktionen är högst tveksam till mink som innebär en plågsam uppfödning. Det handlar då om ren empati med djuren. Därmed inte sagt att man behöver ha plastkläder. Hampa, bomull och ull är utmärkta alternativ!

Snobbig och högfärdig personal. Man blir ganska nonchalant bemött. Usch

Postat av Hulda, Vikingagatan den 12 augusti 2009


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

Littlebloom

Littlebloom-ekologiska barnkläder

Littlebloom har ett handplockat sortiment ekologiska barnkläder och väljer dessa främst från Svenska och nordiska designers. Du hittar förhoppningsvis ett unikt utbud av de bästa ekologiska barnkläderna på marknaden. Förutom detta säljs även bärsjalar, tygblöjor, leksaker, hudvård och en del ekologiska kläder till mamman och pappan.

www.littlebloom.se

Söta ekoklänningar och herrkläder vintage

Mycket flickaktigt men också en del vintage för den som gillar klassisk maskulin stil. Under den medvetna modehelgen på Nordiska Museet visades vårens schysta mode.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1