
Bulleboden
Månd Stängt
Tisd - fred 7.30-17
Lörd 10-16
Lunchställe med 2-3 rätter, mackor, fika, sallader etc.
Recension
För ett tag sedan bytte Bulleboden ägare och det känns svårt. Den nya personalen och vänlig och försöker så gott de kan men det är inte lätt att upprätthålla den standarden som denna restaurang hade innan med helt underbar mat. Nu är maten, bra men inte mer än så. Det ljuvliga brödet som bakades i butiken har ersatts av en ganska trist och salt variant. Efterrättskakor finns men inte alls som innan. Ekoprofilen finns kvar och verkar vara på ungefär samma nivå, men man kan inte låta bli att sakna gamla Bulleboden och hoppas på att ägarna startar ett nytt lika bra ställe
Kvalitetsbetyg



EkoReko-betyg







Resilienscenter startar
Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.


Susanna Elfors
Expert på hållbar stads- och förortsutveckling
Slututställning för Hållbara Hökarängen
Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Cyklister – en subkultur som slipper köa
Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.



Lilla Gryn
Eko-smarta barnkläderLilla Gryns barnkläder är sydda i eko-smarta material, både av nya och återbrukta textilier. Plaggen ska vara sköna och passa de flesta barn oavsett kön.
Kläderna designas och produceras i Sverige.
lillagryn.se
En dröm i hållbarhetens tecken
I helgen öppnade ett intressant tillskott i hållbarhetens tecken. Lisa Axelsson har med sitt klädesmärke Revery skapat ett koncept med hållbarhet som genomgående trend.
Den senaste kollektionen heter Future Fantasmics och dessa dam- och herrplagg är gjorda i ekologisk bomull och jeansen av hampa. Jag får lära mig att hampa är mycket resursvänligt eftersom det behöver lite vatten för att växa. Denna hampa odlas i Pakistan. Andra material är vildsiden, och återanvända lakansbitar.


Ja, den är gammal och ska förnyas.
Det här måste vara en gammal recension då bröd och bakvärk är det absolut bästa att få tag på i Stockholm. Slår Urban deli tex med hästlängder.
Sopporna är dessutom fantastiska! Per har vunnit årets kock för ett antal år sedan.
Mums och jag som nyss köpt en lägenhet bredvid. Jag blir förmodligen stamkund?