Vill du veta mer om mig som driver den här sajten?

Titta gärna in här

Susanna Elfors

   

 

KATEGORI: SECOND HAND
Recension av: Ida Svensson 17 december 2008

Boutique ''Två Tre Gånger'', Linnégatan

Adress: Linnégatan 34
Telefonnummer:
Öppettider:

Månd - fred 11-18

Lörd 12-16

Butikens namn säger det mesta. Det som hänger längs ställningarna har använts förut. Ibland fler än två, tre gånger, men oftast varsamt.

Recension

Här säljs märkes- och festkläder från bland annat Prada, Dior, Louis Vuitton, Armani, Escada och DKNY. Andrahandspriset kan komma att klättra upp mot ett par tusen. Jag vill framförallt säga att jag fick ett mycket trevligt bemötande i den här butiken. Det är ett utmärkt alternativ till att köpa en helt ny festklädsel men ändå få precis samma kvalitet för ett mindre pris.

Kvalitetsbetyg

EkoReko-betyg


Skriv kommentar ...

Really recomend this store, i always visit when im in sthlm. First class bags and clothing and everything comes with a receit and autentic documents. Really friendly and proffessional owners too.

Postat av Olga R den 24 mars 2012

Otroligt trevliga och kunniga tjejer som jobbade där, fick jätte personligt bemötande och hjälp att hitta en klänning till min 50 års fest.

Postat av den 24 mars 2012

Var där och köpte en marc jacobs väska jätte billigt och i fantastiskt skick härom dagen. Kan verkligen bara säga bra saker om denna charmiga butik. Återkommer absolut nästa gång jag är i sthlm

Postat av den 21 augusti 2011

Rekomenderas starkt för alla som vill lämna i sina märkes kläder, jätte duktiga och kunniga tjejer som jobbar.

/vivi

Postat av den 19 augusti 2011

Jätte fina handväskor och bra priser på mäsrkes kläder, jätte vacker inredning nu efter att de byggt om och renoverat. En liten pärla på östermalm.

Postat av Johanna den 19 augusti 2011

Bästa secondhand butiken i sthlm

Postat av Ms den 19 augusti 2011

exklusiva varor, ja men lite för dyra för 2hand. personal ofta bra men ibland inte alls, variera väldigt. söker du spec märken o kvalité så är affären bra, spec till fest.. kan rek men servicen är inte alltid bra..

Postat av ammi den 18 juni 2011

Fantastiska exklusiva varor till mycket bra priser och ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Jag handlar alltid här och spederar minst två timmar i butiken varje gång jag är i stockholm.

En liten pärla på östermalm.

Postat av SR den 5 mars 2011

Jätte trevlig butik, och väldigt trevlig personal. Kändes inte second hand. Rekomderar gärna.

Postat av Malin den 7 oktober 2010

Jag tycker att den här butiken är helt underbar. Och mkt trevligt bemötande och mkt fina varor.

Jag återkommer absolut.

Postat av Shoppingflickan den 7 oktober 2010

Ingen stjärna från mig!

Aldrig mer Boutique Tvåtregånger.

F.d kund

Postat av Besviken den 21 januari 2010
Redaktionens kommentar:

Tack för era kommentarer. Vi får försöka ta oss tid och göra en ny recension för att undersöka detta närmare.

Den mest otrevliga bemötande jag någonsin fått!

Jag provade en Mulberry väska på axeln medan min man stod och höll i en Marc Jacobs åt mig. Rätt vad det är sliter butiksägaren Marc Jacobs väskan ur min mans händer och ger den till en herre som precis stigit in in genom dörren, och SÄLJER den till honom. Vi tappade våra hakor..

Postat av J.A.N den 30 december 2009
Redaktionens kommentar:

Det låter inte bra. Service är viktigt.


 
 
 
Resilienscenter startar

Resilienscenter startar

Nu har Bagarmossen Resilience Centre startat. Vi är en grupp på 11 personer med bred kompetens inom resiliens, hållbarhet och lokal utveckling.

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling

Slututställning för Hållbara Hökarängen

Projektet Hållbara Hökarängen går mot sitt slut. Den 31 maj öppnar slututställningen som pågår i hela juni.

Läs vidare ...

Cyklister – en subkultur som slipper köa

Stockholm har gjort en hel del storsatstnigar på miljön de senaste åren och håller på att utvecklas till en av de grönaste storstäderna. Utbyggnad av kollektivtrafiken, planer på tunnelbana ut till närkommuner och de omtalade vägtullarna är några exempel.

Läs vidare ...

JohannaN

JohannaN skapar smycken i mötet mellan norrländsk design och thailändsk hantverkshistoria. Alltid med kvalitet, service och transparent produktion i fokus.

I Thailand finns stora fyndigheter av zink och koppar, material som tillsammans skapar mässing. Över tid har generationer av skapande, kreativa människor byggt en hantverkstradition kring mässingen – en hantverkstradition som i dag finns endast på ett fåtal platser i världen.

I Sverige finns Johanna som kan berätta om hållbarhet, globalisering, rättvis handel och slow fashion. Hon har visioner och kreativa idéer kring smycken och mode och drömmer om en mer hållbar konsumtion. I Sverige, som i många andra länder, är hållbarhet ännu inte en självklarhet. Det vill Johanna ändra på. Hon vill påverka, utbilda och förändra – och samtidigt göra grymma, tidlösa smycken med koppling till det vackra Norrland.

År 2009 startade Johanna företaget JohannaN, med hantverkare i Thailand som samarbetspartner från dag ett. Tillsammans med kreativa Boy utvecklar Johanna idéer och koncept, som sedan handsågas ur stora ark av mässing av skickliga Joi, eller gjuts i skulpterade vaxmodeller av erfarna Ead. Det är nämligen här Johannas resa börjar, resan att göra hållbarhet till en självklarhet: i mötet mellan thailändskt hantverk och norrländsk design, i jämställda samarbeten med kompetens i fokus och med små eller inga avstånd mellan produktionens olika delar.

Med målet om full insyn i produktionens alla delar är utmaningarna fortfarande många – men JohannaN arbetar för att komma några steg längre varje dag. Det är i utmaningen som JohannaN växer. Det är i glappet mellan vision och verklighet som JohannaN utvecklas. JohannaN skapar smycken i mötet mellan norrländsk design och thailändsk hantverkshistoria. Alltid med kvalitet, service och transparent produktion i fokus. Följ med oss och var en del av den resan. JohannaN skapar smycken i mötet mellan norrländsk design och thailändsk hantverkshistoria. Alltid med kvalitet, service och transparent produktion i fokus.

www.johanna-n.com

Fria själar av Nina Björk

Liberalismen, vår tids ledstjärna, men vart leder den oss? I Nina Björks doktorsavhandling skärskådas liberalismen utifrån texter av Locke, Mill och Benedictsson. Björks granskning visar på den liberala utopin där vi alla är fria själar - oberoende av andra människor och frigjorda från naturen. Hon ger inga svar men väl frågor att bära med sig.

av Susanna Elfors

Läs vidare ...

Susanna Elfors

Expert på hållbar stads- och förortsutveckling


Asfaltblomman
Ekokonsult och redaktör Susanna Elfors
Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.6.1